DENİZLİ / PAMUKKALE - Şehit Mehmet Ali Doğan İlkokulu

AHMET AYKOL - OKUL MÜDÜRÜ

Ahmet AYKOL

1966 yılında Denizli´de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Denizli´de tamamladı. Yüksek öğrenimini Trakya Üniversitesinde tamamlayarak 1989 yılında öğretmen olarak ataması yapıldı. 2007-2009 yılları arası Anadolu Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı.   Lise yıllarında şiir ile başladığı yazı hayatına küçük hikayelerle devam etti. İlerleyen yıllarda çocuk edebiyatına yöneldi. Denizli´deki yerel gazetelerde çeşitli araştırmaları yayınladı. Çocuk hikaye ve romanları ile ilgili çalışmaları halen devam ediyor. Yayınlanmış yedi adet kitabı mevcut. Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği Denizli Şubesi tarafından 2009 yılında Türk Kültürüne Hizmet Ödülüne layık görülmüştür.   Evli ve üç çocuk babasıdır.

Uzunpınar İlkokulu Müdürlüğü yaparken 02/07/2019 tarihinde Karşıyaka İlkokulu müdürlüğüne atanmış 2020 kasım ayında okulun ismi Şehit Mehmet Ali Doğan olarak değiştirilmiş ve halen bu görevine devam etmekedir...